רכיבים:

חצי כרוב לבן
בצל
נבטים
פלפל אדום ופלפל צהוב
גזר
פטריות
טופו אורגני מועשר בסידן חתוך קוביות
רוטב סויה תמרי
2 שיני שום
כפית גינגר קצוץ
כפית דבש
כף שמן קוקוס
צילי חריף
מעט שומשום לפזר למעלה כשמוכן
קצת מים

הכנה:
לקצוץ את הבצל, הפלפלים והגזר לרצועות
לחתוך את הטופו לקוביות- ולהשרות ברוטב סויה
להקפיץ את הבצל על האש עם מעט שמן קוקוס, להוסיף אחרי 2-3 דקות את הפלפלים והגזר אחרי 2-3 דקות להוסיף שום, כרוב טופו ותבלינים, שהתערובת מוקפצת ומרוככת קצת- עוד 3-4 דקות להוסיף את הנבטים ולסגור את המכסה.
*לשחק עם התבלינים עד לקבלת הטעם הרצוי.

*ניתן לאכול ללא מנת פחמימה, וניתן להוסיף חצי כוס אטריות שעועית/אורז בסמטי/קינואה

דילוג לתוכן