רכיבים:

2 כוסות כוסמת ירוקה
2.5 כוסות מים
חצי כפית מלח

הכנה:

משרים את הכוסמת במים למשך לפחות 24 שעות
מסננים את המים, ומכניסים את הכוסמת עם חצי כפית מלח ו 2.5 כוסות מים חדשים לבלנדר
טוחנים בבלנדר עד שהעיסה נעשית חלקה – דומה לעיסה של פנקייק
בחום הכמעט הכי גבוה של הכיריים, מחממים מחבת פנקייק או מחבת שטוחה אחרת
בעזרת מצקת יוצקים למחבת 3/4 מצקת של כוסמת ומשטחים לצורה של קרפ
קולים במחבת למשך כמה דקות מכל צד – עד שמתחיל להשחים ועוברים לטורטייה הבאה
מוכן!

אפשר לנגב עם חומוס, למלא בירקות, חומוס,טחינה, פטריות או כל דבר אחר שעולה על רוחכם.

כוסמת לבנה- היא דגן מאוד בריא עשיר בחלבון מלא, ברזל ומגנזיום, ומאוד מומלץ לכל מי שסובל/ת מבטן רגישה

 

דילוג לתוכן