רכיבים:
400 גרם (2 כוסות קטנות) כוסמת לבנה
2 כפות שמן קוקוס
בצל 1 גדול קצוץ לקוביות של סנטימטר
10 עלי סלק (מנגולד) קצוצים לרצועות ברוחב סנטימטר
800 גרם (4 כוסות קטנות)
300 גר פרחי ברוקולי
טופו- חבילה חתוכה לקוביות של 1 ס"מ/1 ס"מ מושרים ברוטב סויה תמרי
מים רותחים
3 שיני שום גדולות, טריות וקצוצות
2 כפיות מלח הימלאיה שטוחות
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
1/2 כפית שטוחה כמון
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
הכנה:
1. שוטפים את הכוסמת במים קרים ומסננים.
2. בסיר בינוני מטגנים את השמן עם הבצל ואת רצועות המנגולד.
3. כשהבצל מזהיב טיפה, מוסיפים לסיר את הכוסמת, המים הרותחים, הטופו, השום והתבלינים.
4. מרתיחים הכול רק דקה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה 30 דקות. מכבים את האש.
5. משאירים מכוסה עוד 10 דקות